juni 2011

Lage ny blogg?

Jeg vurderer å lage meg en ny fotoblogg.
Stilsettet til denne bloggen er virkelig ikke min bestevenn lenger etter at jeg fjernet sidemenyen, og jeg finner ikke den CSS koden som Toril fra hjelpesenteret til blogg.no fortalte meg om for å gjøre absolutt alle bildene mine mindre, slik at jeg kan sette inn sidemeny igjen uten å voldta resten av bloggen. 
I tillegg så vil jeg sortere ut de beste bildene fra denne bloggen og ta de med videre, sånn at jeg får vekk bilder som gjentar seg, dårlige bilder, og annen shit jeg har her. I tillegg vil jeg endre mye med meny og kategorier, og det er ting som blir lettere å lage nytt, enn å endre alt på hele fuckings bloggen. Smart Silje, supersmart!  
Også vil jeg ha litt fotoblogg skråstrek hverdagsblogg, for det er alt for masse jeg vil fortelle, og det blir alt for random å plutselig spamme en rein fotoblogg med masse tekst og piss.. Ja, slik som jeg gjør nå! Jeeeeez.. Jeg er ikke så alt for smart likevel? 

Men jeg er ikke sikker. Kommer de få som følger bloggen min allerede til å ta dette steget med meg? Vil den nye bloggen bli så bra som hodet mitt tilsier? I have no fucking idea. 

Så er det noen søte medmennesker som har lyst til å komme med litt for og imot for meg? 

Siden jeg har flyttet (jaaa, jeg har det, skjønner du! ♥) har jeg ikke pc med photoshop eller andre fancypancy bilderedigeringsprogrammer, så det blir null bilder.. Vet ikke når jeg kan glede dere med bilder av mitt flotte ansikt, regnbuer, st.hans bål eller andre morsomheter, heller. Stay tuned!

Vil dere stemme på meg i en fotokonkurranse?

VampBea hadde en fotokonkurranse på bloggen som jeg deltok i, temaet er våren og jeg deltok med et av Linn fra konfirmasjonen hennes, og jeg hadde blitt veldig, veldig glad om du ville tatt en kikk her og stemt på bildet mitt!
Jeg har bilde nr. 10.

Gidder du? ♥ 

Litt informasjon.

Jeg vet ikke hvor stor aktivitet det kommer til å være på bloggen fremover i sommerferien. 
Grunnen til dette er at jeg ikke har egen pc, og Roy har ikke photoshop på pcen sin. Jeg skal prøve å kjøpe en pc av en kompis av Roy, men jeg vet ikke når dette skjer.

Så jeg håper at dere har en flott sommer, og at dere som følger med her, ikke glemmer meg helt. 

Hold my hand 2 // Photo?

Konfirmansjonsbilder av Kaisa // Photo

Det var fantastisk moro å ta bilder av Kaisa idag! Hun er ei fantastisk flott og nydelig jente, og humøret hennes er farlig smittsomt! Klarte såvidt å ta bilder uten latterkrampe. Håret hennes er nydelig, og det ble fantastisk med grønt i bakgrunnen! Definnitivt ei jente jeg skal kidnappe til shoot lit oftere! 

Enda et nytt design!

Nytt hår - ny header, ny header - nytt design. 
Jeg vet ikke heeelt om dette er bra, så jeg vil veldig gjerne høre deres mening! Er det for skrikete, eller er det fint? 

Jeg har blitt blond! // Photo (+ et spørsmål..)

Flinke kjæresten min tok bilder av meg!
Jeg er storfornøyd! Jeg har pint meg gjennom halvannen time med to farginger som svei så jeg nesten begynte å grine. Hadde en frisør vært i nærheten, og han eller henne hadde sett reaksjonen min på fargen så hadde jeg ikke fått lov. Garantert! Meeeen i mitt hode tenkte jeg bare "Man må lide for skjønnheten!".. Så det så.

Også lurer jeg på en ting.. finnes det noen koder som gjør at jeg kan endre størrelsen på alle bildene på bloggen? Slik at jeg slipper å endre hvert eneste innlegg?

Hva synes du?

VampBea har fotokonkurranse!

Og temaet er vår. Du finner konkurransen her. 
Jeg deltar med dette bildet:

Grunnen til at jeg deltar med dette bildet er fordi fargene er så flotte, og fordi bildet er tatt i Mai, så vår-ish som mulig! 
Modellen på bildet er Linn, som dere sikkert kjenner igjen fra... de fleste andre portrettbildene mine? Hehe. Hun har sagt ja til at bildet brukes. 
 

Picturespam: Rockefestival del 1 // PhotoFestivalen var fantastisk! Selv om det ikke var fullt så fantastisk at jeg jobbet som søpleplukker.... Masse bra musikk, herlige mennesker, nydelig vær og godt humør!
På lørdagen våknet jeg uten stemme fordi jeg var så gira når jeg stod ved scenen at jeg gaula med musikken, ropte og skrek med folkemengden. Det var rett og slett fantastisk!
Selv om Rockefestivalen ikke er 100% rock, så er det herlig. Vi hadde blandt annet selveste Madcon på scenen, og de tok virkelig kaka! Kommer masse fler bilder i løpet av uken, regner jeg med. Det ble tatt 1717 bilder i løpet av hele helgen, så det er vanskelig å bare velge ut bilder til kun ett innlegg... Kremt, 1014 bilder ble tatt kun når Madcon var på scenen... Blir nok et eget innlegg med kun dem. 

Hvordan har deres helg vært? 

Refleksjon // Photo

Black, white and purple // Photo

I wrote love-messages in the sand // Photo

hits