Blogg

Lage ny blogg?

Jeg vurderer å lage meg en ny fotoblogg.
Stilsettet til denne bloggen er virkelig ikke min bestevenn lenger etter at jeg fjernet sidemenyen, og jeg finner ikke den CSS koden som Toril fra hjelpesenteret til blogg.no fortalte meg om for å gjøre absolutt alle bildene mine mindre, slik at jeg kan sette inn sidemeny igjen uten å voldta resten av bloggen. 
I tillegg så vil jeg sortere ut de beste bildene fra denne bloggen og ta de med videre, sånn at jeg får vekk bilder som gjentar seg, dårlige bilder, og annen shit jeg har her. I tillegg vil jeg endre mye med meny og kategorier, og det er ting som blir lettere å lage nytt, enn å endre alt på hele fuckings bloggen. Smart Silje, supersmart!  
Også vil jeg ha litt fotoblogg skråstrek hverdagsblogg, for det er alt for masse jeg vil fortelle, og det blir alt for random å plutselig spamme en rein fotoblogg med masse tekst og piss.. Ja, slik som jeg gjør nå! Jeeeeez.. Jeg er ikke så alt for smart likevel? 

Men jeg er ikke sikker. Kommer de få som følger bloggen min allerede til å ta dette steget med meg? Vil den nye bloggen bli så bra som hodet mitt tilsier? I have no fucking idea. 

Så er det noen søte medmennesker som har lyst til å komme med litt for og imot for meg? 

Siden jeg har flyttet (jaaa, jeg har det, skjønner du! ♥) har jeg ikke pc med photoshop eller andre fancypancy bilderedigeringsprogrammer, så det blir null bilder.. Vet ikke når jeg kan glede dere med bilder av mitt flotte ansikt, regnbuer, st.hans bål eller andre morsomheter, heller. Stay tuned!

Jeg har fått beautiful Blogger Award!

Jeg kikket på kommentarene mine nå nettopp, og da så jeg at Hege skrev at hun hadde en overraskelse til meg på bloggen sin! Jeg måtte jo inn og kikke, og der var jeg linket, fordi jeg fikk denne awarden! Tusen takk!Hvorfor startet du å blogge?
Jeg har hatt en del blogger siden 8. klasse. Jeg begynte først fordi alle andre gjorde det, og så ble jammen jeg bitt av basillen også. Nå blogger jeg på to blogger - denne og kjærestebloggen til meg og Roy
Jeg elsker å skrive, uttrykke meg skriftlig, og jeg elsker å dele bildene mine med andre. Mest fordi jeg liker å se min egen utvikling, men også fordi det selvfølgelig er en selvtillitsboost når jeg får fine kommentarer og tilbakemeldinger!  

Hvilke blogger følger du?
Jeg følger ikke så veldig mange fast, men jeg må nevne
Carina Hagen og Donna & Sara.
Jeg er innom veldig mange blogger når jeg først er på pcen - stort sett fotoblogger, men også morsomme blogger som er styrt av fantastiske skribenter. 

Favoritt makeup-merke
Selv om jeg elsker sminke, og har veldig masse, så har jeg ikke noe spessielt favoritt merke. Jeg kjøper sminke på H&M blandt annet. Ingen store merker som Dior og Chanel osv. 

Ditt "må-ha-på" makeup
Mascara, eyeliner, eyebrow-pencil og øyeskygge. Favoritt klesmerke
Samme som sminke.


Favorittfarge
Sort, rød, grønn og blå. Egentlig alt bortsett fra brunt.. 

Favorittfilm
Er glad i alt for mange filmer til å velge én.

Hvilket land vil du besøke, og hvorfor?
England! Var der i 2009 med Janita, og da besøkte vi en fantastisk familie som jeg kunne tenkt meg å reise til igjen. I tillegg så elsker jeg språket og ikke minst butikkene der! 

Parfyme?
Jean Paul! Gutteparfyme, i know, men jeg elsker den. Og one million, også gutt. De fleste jenteparfymer er for søte etter min mening.

Jeg gir Beautiful Blogger Award til følgende:
Carina 
Donna og Sara
Sofie
Victoria 

Reglene er følgende:

1) Link til den som gav deg awarden
2) Besvar spørsmålene
3) Gi prisen videre til 1-10 andre blogger. 

Lillesøss har fått fotoblogg!

Linn har kjøpt seg Canon EOS 1000D Rebel xs med macro og fisheye linser. 
Derfor foreslo jeg at hun burde lage seg fotoblogg slik at hun kan se utviklingen sin. Hun er ikke proff enda, men tar en del bra bilder. Derfor håper jeg at dere kan legge henne til som venn her på blogg.no og gi henne feedback på bildene slik at hun vet hva hun burde jobbe med og hva som allerede er bra!
Dere finner bloggen hennes her. Foreløpig er det ingen bilder der, men de kommer.  


Jeg har forresten laget hele bloggen hennes. *proud*
Derfor er navnet ganske likt mitt - det er veldig enkelt og greit.

Legger dere henne til?  

Har noen av dere idéer som kan hjelpe meg?

Jeg har vært på Team Klipp og spurt om jeg kan ha utstilling, og jeg fikk et veldig positivt svar.
Jeg og ei venninne skal ha utstilling sammen, men vi er ikke helt sikre på hva slags bilder og tema vi skal ha..?

Derfor lurer jeg på om noen av dere kan komme med litt idéer?

Akrivfoto, kun for å ha med et bilde.

Er du fotointeressert? Se denne videoen!

The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Det er helt fantastisk! 

Kan dere gi meg idéer til bilder? (viktig)

Jeg har et prosjekt på skolen, hvor temaet mitt er dårlig selvtillit. Jeg tar bildene til prosjektet selv, men nå begynner jeg å gå tom for idéer...

Kan dere hjelpe meg litt? Alle forslag hjelper!

Plagiat.

Dette er Ikke et bildeinnlegg, men dette er noe jeg mener er et viktig tema.

Jeg er med i en fotokonkurranse, og kikket som vanlig gjennom de andre deltakerene for å se om jeg hadde en sjans. 
Jeg kom over en blogg som er skrevet av to trettenåringer. Jeg ble veldig overrasket over bildet, fordi det var ufattelig fint. Kikket på fotokonkurransen igjen, og så en kommentar som vekket oppmerksomheten min. Det var ei som hadde gitt beskjed til verten for konkurransen at det tidligere bildet jeg så tidligere er stjålet.

Er det noe som irriterer meg grenseløst, så er det tyveri av andres verker - enten det er bilder eller tekster. Derfor sendte jeg denne mailen til blogg.no:
"Hei.
Dere får sikkert kjempe mange henvendelser hver dag, men jeg håper dere kan ta denne seriøst.


Som blogger er jeg veldig opptatt av at reglene for Copyright blir fulgt, og når det ikke skjer tar jeg det veldig seriøst.
Jeg kom over en blogg som hadde stjålet en annen persons bilde for å delta med det i en fotokonkurranse. Dette er ufattelig dårlig gjort mot de andre som deltar, og ikke minst for personen som faktisk har tatt bildet!
Bloggeren som har stjålet bildet finner dere her:
http://vegardogmarius.blogg.no/1300199109_fotokonkuransse.html

Og orginalbildet finner dere her:
http://mmm-mari.com/post/3840467011

Jenta er ikke norsk, og hun blogger heller ikke på blogg.no, men jeg håper dere kan ta dette alvorlig, og faktisk gi bloggeren som har stjålet bildet konsekvenser i form av utestenging eller sletting av bloggen.
Følger man ikke reglene skal man straffes, og for å stjele en annen persons verk mener jeg at dette er rett måte å gjøre det på.
Selv om eierene av bloggen er unge håper jeg ikke at dere mener at det er en unnskyldning, for stjeling er stjeling uansett.

- Silje

Noen mener sikkert at det er drøyt at jeg omtrent krever sletting av bloggen, men som jeg skriver i mailen så er det faktisk ulovlig å stjele andres verk og utgi dem som egne. Jeg er fult klar over at gutten som la det ut er 13 år, men han er garantert klar over at det ikke er lov å stjele andres bilder.

Hva mener du?

Vil du hjelpe meg?

Jeg kom videre i en fotokonk! Et av tre bilder som ble utvalgt - av totalt 24! Jeg er fornøyd!
Jeg kom videre med det øverste bildet i dette innlegget, og jeg lurer på om du vil gå inn her og stemme på meg?

Er du en engel? ♥

Da har jeg laget meg fotoblogg.

Jeg er ikke spessielt dreven som fotograf, men jeg er veldig glad i å ta bilder.
Jeg fikk Canon EOS 1000D til bursdagen min, et kamera jeg er veldig fornøyd med.

Siden jeg vil ha et sted å lagre bilder jeg er fornøyd med, så bruker jeg denne bloggen.
Det kommer ikke til å være mye tekst i innleggene mine, fordi jeg har en hverdagsblogg sammen med kjæresten min i tillegg til denne.

- Silje Merete

hits