Min nye fotoblogg!

Nå har det ikke vært stort med oppdateringer på denne bloggen i det siste. Det har vært delvis pga. jobb og flytting, men også fordi jeg har jobbet med en ny fotoblogg. Jeg ville starte på scratch, og det funket ikke på denne bloggen siden stilsettet og malene har gått i mot meg slik at vi har blitt bittre fiender. 

Den nye bloggen er mer ordentlig utseende messig, og bildene vil nok ha litt bedre kvalitet enn mange av de bildene jeg har lagt ut på denne. Jeg kommer ikke til å oppdatere den like ofte som jeg har oppdatert denne, for jeg vil legge litt mer tid inn i bildene mine frem over. Jeg vil være ordentlig inspirert, slik at det ikke bare kommer kjedelige selvportretter av meg og meningsløse "jeg-har-ikke-inspirasjon-så-derfor-kommer-et-arkivbilde" innlegg. 
Jeg har laget meg et veldig fint og flott vannmerke, om jeg kan si det selv. Det er kanskje litt stort, men det er fordi jeg er lei av copycats som stjeler bilder og utgir dem som sine egne. 

Dere kommer inn på den nye bloggen ved å trykke her, og dere kan mer enn gjerne legge meg til som venn der, hvis dere vil følge meg videre. Foreløpig så er det ikke mange innleggene der, men de bildene som ligger der er jeg veldig fornøyd med! 
Bloggen er også på engelsk, fordi jeg synes det ser best ut. 

Følger du meg videre? Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

No snapshots

Skriv en ny kommentar

hits