Lage ny blogg?

Jeg vurderer å lage meg en ny fotoblogg.
Stilsettet til denne bloggen er virkelig ikke min bestevenn lenger etter at jeg fjernet sidemenyen, og jeg finner ikke den CSS koden som Toril fra hjelpesenteret til blogg.no fortalte meg om for å gjøre absolutt alle bildene mine mindre, slik at jeg kan sette inn sidemeny igjen uten å voldta resten av bloggen. 
I tillegg så vil jeg sortere ut de beste bildene fra denne bloggen og ta de med videre, sånn at jeg får vekk bilder som gjentar seg, dårlige bilder, og annen shit jeg har her. I tillegg vil jeg endre mye med meny og kategorier, og det er ting som blir lettere å lage nytt, enn å endre alt på hele fuckings bloggen. Smart Silje, supersmart!  
Også vil jeg ha litt fotoblogg skråstrek hverdagsblogg, for det er alt for masse jeg vil fortelle, og det blir alt for random å plutselig spamme en rein fotoblogg med masse tekst og piss.. Ja, slik som jeg gjør nå! Jeeeeez.. Jeg er ikke så alt for smart likevel? 

Men jeg er ikke sikker. Kommer de få som følger bloggen min allerede til å ta dette steget med meg? Vil den nye bloggen bli så bra som hodet mitt tilsier? I have no fucking idea. 

Så er det noen søte medmennesker som har lyst til å komme med litt for og imot for meg? 

Siden jeg har flyttet (jaaa, jeg har det, skjønner du! ♥) har jeg ikke pc med photoshop eller andre fancypancy bilderedigeringsprogrammer, så det blir null bilder.. Vet ikke når jeg kan glede dere med bilder av mitt flotte ansikt, regnbuer, st.hans bål eller andre morsomheter, heller. Stay tuned!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 snapshots

Carina Hagen

27.jun.2011 kl.12:39

Skjønner åssen det er når css og html fucker seg. Så om du vil bytte så følger jeg lett med over vettu! :) :) :) Også er det digg å starte fra scratch!
SV: hahahaha, takk for at du morer deg på min bekostning :P Haha.

ashw

27.jun.2011 kl.16:33

Det er "bedre" hvis du driver på sånn som nuh, med en rein fotoblogg, og en tekst. lettere å finne frem, ikke så mye kringel krangel, og ja, det ser bedre ut.

Du har jo to (en) ren tekstblogg fra før, så hva med å prøve å holde den i live?

(Kommer jo uansett til å følge deg vidre hvis du velger det = ) )

A m a t ø r f o t o g r a f

27.jun.2011 kl.19:07

ashw: Den andre tekstbloggen er jo egentlig en kjæresteblogg, og det er litt kjedelig å drive en slik blogg alene.. :/

ashw

29.jun.2011 kl.21:32

Du har jo den som du hadde før, xcookie ^^

A m a t ø r f o t o g r a f

29.jun.2011 kl.22:51

ashw: slettet ._. Slettet den igår ._.

ashw

29.jun.2011 kl.23:26

NEI! Innlegget vårt xD

Carina Hagen

05.jul.2011 kl.13:24

Det er lenge siden det har skjedd noe her... åssen går det med den nye? er det noe jeg har gått glipp av? :P
SV: Takk, takk <3

Carina Hagen

06.jul.2011 kl.09:57

SV: Hehe, den blir nok awesome! Og kopiering er OK - JEG er jo awesome. Hah, neida. Men slikt gjør man noen ganger - finner på ting selv også bare: ånei, det vakke MEG som var genial, nei... Eller noe slikt :P Neida. Kjør på! =)

Skriv en ny kommentar

hits