Jeg er med i en fotokonkurranse!


Jeg er med i en fotokonkurranse på denne bloggen!

Dette skriver Mathias om konkurransen sin:
Endelig en konkurranse til!! Nå kjører jeg igang egen konkurranse, har ikke snakket med noen sponsorer denne gangen. Nå blir det fotokonkurranse, siden bloggen min stortsett handler om foto. Siden jeg kjører i gang denne fotokonkurransen skal faktisk temaet være Bokeh. Det eneste du trenger og gjøre er å legge ut et innlegg på bloggen din, med bildet ditt og legge igjen url'en til innlegget .For dere som gidder kan dere også legge i slutten av det innlegget igjen bildet til denne fotokonkurransen. Mange av bidragene til konkurransen blir nok lagt ut på bloggen, og med deres link! merk dere det, jeg linker til deres blogg. Det eneste kravet jeg vil dere skal er å legge inn en signatur i bildet. Slik jeg ikke opplever at noen andre stjeler bildene dere har tatt, veldig kjpt! Da setter vi igang og *poff* der var den igang!

Premie: Premien på fotokonkurransen er fremmdeles ikke funnet ut, men i tankene går det til gavekort hos jack and jones (gutter) og vero moda, h&m på (jentene) til å vurdere vinneren av konkurransen skal jeg nok få hjelp! Og vinneren blir kontaktet på mail, og på mobil i videoblogg. Gavekortet blir og ligge på en verdi av 250-400 kr. Håper det blir noen påmeldte, for en bra premie er det! 

Etter det jeg har sett, er det ingen grense på bildeantall - så jeg deltar med to og håper det går greit.
Selv om jeg er jente (og jeg ikke tror jeg vinner), så har jeg veeeeldig lyst på gavekortet hos J&J istede for Vero Moda, siden det er litt mer meg. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One snapshot

Har ikke noe å si med bilde antallet nei :)

Skriv en ny kommentar

hits